dimarts, 9 de desembre del 2008

Aparences... 3.- El noi alt i guapo

El noi alt i guapo va sortir del bar amb impaciència. Ja tenia ganes que s'acabés aquella tarda.

"Aquests són els meus amics? Un que no explica res... i l'altra només sopars de duro... Clar que jo també... bé no he explicar res que no fos veritat. Però no he explicat la veritat que em fa més por donar a conèixer. Però si em fa por és que no els considero tant amics! I per què seguim mantenint la relació... Encara amb ell... potser sí, potser hagués pogut parlar sincerament, però d'ella no me'n fio, és capaç d'utilitzar malament qualsevol confidència. I a ella què li importa?"
Abans, fins i tot, d'arribar a casa, agafa el mòbil i fa una trucada.

- Hola, tiu, sóc jo, ja sé que ens acabem de veure, però m'agradaria parlar amb tu, sense ella. M'han quedat coses al pap.

- Quan vulguis, demà?

- Demà, si vols al mateix lloc, a les 7.

- D'acord, fins demà.

Tenia ganes d'explicar-li. La seva nova vida, era més nova del que es pensava i del que havia donat a entendre. Amb ell podia confiar-hi. I si li portava ja l'Albert ,per presentar-li? No, no, això no, potser la propera vegada.

Un altre personatge d'en Xexu de Bona nit i tapa't

Algú s'anima a continuar la conversa pendent?

22 comentaris:

  1. El dibuix del mòbil amb la trucada al "noi despentinat de les ulleres" és una GENIALITAT :-))

    A veure com anirà tot...

    ResponElimina
  2. M'agrada! i sobretot l'aparició de l'Albert... i la reflexió què fa... molt bo, es nota que tu i en XeXu en sou els creadors i seguidors de les seves vides :)

    ResponElimina
  3. Carme, em trec el barret tres vegades. No vaig dir res en el post anterior perquè esperava que hi hauria la tercera part, però és que m'has fet agafar moltes ganes de fer la meva segona part de la història a partir d'allà on tu l'has deixada. Encara m'agradaria més que algú altre se'n volgués fer càrrec, algú que ens llegeixi als dos, i que li agradi inventar-se coses. El nom que no vaig voler dir l'altre dia va ser el de l'Assumpta, que m'encantaria que ho continués, però això de triar a dit i obligar a fer una cosa que potser no té ganes de fer no em sembla maco. Ho deixo aquí, i com que segur que tornarà a passar, si ho vol fer, per mi serà un plaer i un honor. I després que li passi el mort a un altre, hehehe. Si no, tinc mig al cap com continuar, i amb el teu permís, ho deixaria on tu ho acabes, de manera una mica tendenciosa, ja que has creat bons i dolents. Però la història no ha acabat, oi?

    Ah, anava a publicar el comentari, però no me'n puc anar sense agrair-te aquest esforç de continuació que has fet, i felicitar-te per la feina feta, impressionant.

    ResponElimina
  4. Ens tens a tots amb el cor robat, i, a més, com engresques les històries! Apa, qui el continui que avisi, que anirem a fer visita!

    ResponElimina
  5. Ets tota una artista donant vida ai aquestes histories aquest personatges.

    ResponElimina
  6. Ostres!!!

    Jooooooo?

    Carme amb permís, em dirigeixo al Xexu :-)

    A veure si ho entenc bé... La proposta és que jo hauria de continuar la història a partir d'on l'ha deixat la Carme?

    Sincerament, i no és falsa modèstia, eh? En absolut. Però el "relat mare" (el teu, Xexu) estava molt ben escrit... i la Carme ja sabem com escriu també :-)) té històries que m'encanten!! No vull dir que el que jo fes fos un "bunyol" però tampoc sé si em veig en cor...

    Per altre part, m'encanten els jocs, els petits reptes i la proposta m'ha fet gràcia (bé, primer quasi m'ha agafat un atac de cor, clar...) i si dic "m'ho pensaré" semblarà que em vull fer pregar i això és una cosa que no suporto jaja...

    Ho intentaré, eh? però si veig que no me'n surto, doncs ho posaré aquí mateix i ja està, val? I ho diré amb tota sinceritat :-))

    Per altre part, he de dir que jo tinc un "problema" i és que em solo enrotllar bastant escrivint. La Carme ha fet tres relats molt "sencers" i d'una mida molt bona per a ser llegits... i això per a mí és difícil (només cal llegir tot el que porto escrit ara en aquest comentari per veure-ho jeje)

    I una pregunta, Xexu... Com sabies que tornaria a passar per aquí? :-)

    Carme Bé, els teus tres relats m'han agradat!! Amb dibuixos i tot :-) Espero poder agafar-te bé el fil ;-)

    ResponElimina
  7. Assumpta, doncs va prova-ho! M'encantaria que ho fessis. I jo acostumo a escriure concentrat però no et pensis algun cop, perquè surtin relats curtets, jo he d'anar passant el ribot també.

    Gràcies, Cesc, m'alegro que t'agradi.

    Xexu, m'ho he passsat bé continuant la teva història, ha agafat una direcció, però tot pot canviar si el que continua ho vol, o no! Esperem que l'Assumpta ho intenti. Jo estic seguríssima que se'n sortirà. M'encant a compartir personatges i històries. Han de tornar els Personatges Itinerants.

    Cèlia, gràcies a tu, per passar sempre per aquí.

    Striper, gràcies, també per ser-hi sempre.

    ResponElimina
  8. Ja sé que no invento res nou amb això, de fet, no és res diferent que no hagis fet tu ja. Però saps, em fa molta il·lusió que una historieta meva sense pretensions ja tingui tres seqüeles fetes per tu, desgranant cada personatge del que havia donat només tres o quatre pinzellades (i a més, sense saber que portaria cua, els havia descrit de manera minimalista a propòsit).

    Jo crec que quan passen coses d'aquestes, per continuar-ho t'imagines unes persones i d'altres no. Amb la idea de seguir aquest fil jo de seguida vaig pensar en l'Assumpta, que només pel seu entusiasme, i per les coses que ja li he llegit, no tinc cap dubte que ens sabrà sorprendre amb nous girs.

    Assumpta, que no és cap obligació, que és només un joc, i per pura vanitat meva, diguem-ho clar. Anomenar-te a dit per continuar és lleig, ja ho deia, però és que quan se'm fica una idea al cap. Mira, tens l'oportunitat de controlar els teus impulsos, i intentar escriure'n unes poques pinzellades més, reagrupar-los de nou en un sol escrit... com tu vulguis, ara els personatges són teus, si ja hi estàs decidida.

    ResponElimina
  9. Sii ,continuar la historia el relat
    de unes vides ,inventades o no.
    Ara arriba l'Albert ,com l'integrar-lo a la narració?.
    Sou uns artistes i ens agradaria gaudir de les vivences d'aquesta colla "d'amics".
    Gràcies per compartir. Nuria

    ResponElimina
  10. la cosa esta interesant. Esperarem impacients esdeveniments

    ResponElimina
  11. m'agrada la decissió del noi alt i guapo, segur que fa reviure l'amistat entre els dos nois, per fi, una mica de sinceritat.

    Però segueixo estancanda amb la noia..... no hi hauria cap forma de donar-li la volta i aconseguir una mica de sinceritat i generositat sota aquesta aparença tan freda i interessada?? Hi aniré pensant...

    ResponElimina
  12. Ui, m'hauré de posar a to, fa dies que no sóc d'aquest món... Però petons igualment, Carme, preciosa!

    ResponElimina
  13. Xexu, crec que això continuarà d'una manera o altra. O l'Assumpta o si no tu mateix ...

    Núria, maca, a veure si ens en sortim. Gràcies a tu per venir.

    Gràcies Mon!

    Saps, bruixoleta? Si fos jo que continués aquesta història, crec que seria precisament a partir de la sinceritat i confiança entre els dos nois, que intentaria recuperar la noia, a vegade s el bomn rotllo i la confiança s'encomana i ella, segur que tampoc està bé i s'hi apuntaria.

    Petonets, Zel, bonica, sí, noia això ja ve de lluny!

    ResponElimina
  14. Hola Carme,
    Fa dies que et veig en comentaris i et volia visitar. Avui quan he anat a veure l'Assumpta he trobat l'escrit que seguia els teus que seguien el del Xexu, i ja no me n'he pogut resistir...

    Uns relats genials!!!! si em quedo amb algun dels tres, amb el noi de les ulleres!!!

    i ara vaig a seguir,... estic intrigada com seguirà tot!

    una abraçada

    ResponElimina
  15. Ooooh, Carme, aquests personatges s'estan convertint en la sèrie virtual que seguim tots, ens estem aviciant d'allò més! I estic d'acord amb l'Assumpta en la genialitat del dibuix del mòbil. M'encanta, de dalt a baix!!!

    ResponElimina
  16. Carme!! :-) Rits acaba de deixar un comentari al meu blog dient que accepta fer un quart capítol d'Aparences ;-)))

    A veure si les altres persones proposades: Laura, Bruixoleta i Òscar s'animen a seguir-la!! :-)

    Petons!!!

    ResponElimina
  17. La Laura també ha acceptat, com ho coordinem, ar a això?

    ResponElimina
  18. No passa res!! La Rits ja ho ha fet!! i està molt, molt bé!! Només li he fet una llegida ràpida ara hi torno a llegir-ho bé jaja

    I s'ha centrat en la figura del Detectiu, així que la Laura pot seguir o pels tres personatges, o pel detectiu o per on vulgui jajaja hi ha molts fils on enganxar-se :-))

    ResponElimina
  19. El de la Rits :-)

    per si li vols passar a la Laura :-)

    http://riboru.blogspot.com/2008/12/exp-0833.html

    ResponElimina
  20. Carme, si us plau, poseu l'enllaç on es podra seguir el relat de la Laura :-))

    Després d'ella s'ha apuntat l'Òscar

    http://lostartsecret.blogspot.com/

    i perquè ho pugui seguir :-))

    Gràcies i perdona que sigui tan pesada jeje

    ResponElimina
  21. Assumpta,

    l'enllaç d e la Laura és:

    http://www.ladygriselda.es/prosopopeia/?p=179

    On l'hauríem de posar, més?

    ResponElimina
  22. He llegit el relat i trobo que la Laura escriu una passada de bé :-))

    Ha omplert de contingut el personatge de l'Albert amb cosetes petites agafades de tots i molt ben lligades!! (M'ha fet patir molt quan he vist que es fixava per uns segons en la Rosa jeje... ufff)

    El problema és que, no sent de Blogger es fa més difícil d'accedir, però jo ja li he passat l'enllaç a Xexu (que potser ja li havies passat tu, no sé) i a Òscar... i ja em retiro :-)))

    Molt bona nit!! :-))

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Podeu agafar imatges del meu blog, esmentant d'on les heu tret i mantenint el nom.

Protected by Copyscape Plagiarism Scanner

Quant fa que col·lecciono moments - des del 13 de maig 2007

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Regal de l'Anton.

Regal  de l'Anton.
Gràcies

Centenari Màrius Torres

Centenari Màrius Torres
30 d'agost 2010

Joc de El gabinet del Doctor Caligari