dimarts, 16 de novembre del 2010
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Podeu agafar imatges del meu blog, esmentant d'on les heu tret i mantenint el nom.
obra de Col·lecció de moments 2 està subjecta a una llicència de Reconeixement-Sense obres derivades 2.5 Espanya de Creative Commons
De menut en temps de gana, no n'he menjat poques de flors de acàcia... i què bones que eren, feien uns flocs que donaven gust. Anton.
ResponEliminaÒstres, Rebaixes, no ho sabia que es podien menjar aquestes flors. Tant de bo només les hagim de tornar menjar per caprici i no per necessitat.
ResponEliminai vols dir que no era la gana el que les feia tan bones?
ResponEliminamolts petons a tots
;-))
Però diu "falsa acàcia"... però es deu haver de dir el nom real, perquè sinó no seria una endevinalla, no?
ResponEliminaAi, mare meva, jo és que en temes de natura sóc absolutament analfabeta!!
Si el Joan, que "en sap una rato llarg" d'arbres, no ho diu, jo tampoc m'atreveixo a dir què és, però segons la viquipèdia també es diu Robínia (Robinia pseudoacacia). O és que l'endevinalla no és la falsa acàcia?
ResponEliminaEi! Que si que sabia que era una Robínia pseudoacàcia, i que té unes punxes que déu n'hi dó, però m'he despistat amb la comestibilitat de les flors. ;-)
ResponEliminaAnton, jo tampoc sabia que es podien menjar!
ResponEliminaJoan, ja sabia que ho sabies :) perquè en un altre posts dels arbres n'havies parlat. Vas dir si no recordo malament que era una espècie forastera i invasora. O sigui que l'has encertat!
Petons, sargantaneta!
Assumpta, Robínia pseudoacàcia!
Cèlia, Joan, gràcies a tots dos, els encertants, avui!
Robínia... fins i tot es posaria de moda com a nom de noia hehe ;-))
ResponEliminaOh! No la sabia aquesta? I com es cuinen? Arrebossades o a "palo seco"?
ResponEliminaHome també es menja la de carabassó i els pètals de rosa...
Ara, tot i ser falsa no té perquè deixar de ser maca.
ResponElimina*Sànset*