divendres, 2 de gener del 2009

Albert Einstein


No podem pretendre que les coses canviin si seguim fent sempre el mateix. la crisi és la més gran benedicció que pot passar a les persones i als països perquè la cirsi porta progressos. la creativitat neix de l'angoixa, com el dia neix de la nit fosca. És en la crisi que neix la inventiva, els descobriments i les grans estratègies. Qui supera la crisi se supera a ell mateix
sense quedar superat.

Qui atribueix a la crisi els seus fracassos i penúries, violenta el seu propi talent i respecta més els problemes que no pas les solucions. La veritable crisi é sla crisi de la incompetència. L'inconvenient de les persones i dels països és la mandra de trobar les sortides i les solucions. Sense crisis no hi ha reptes, sense reptes la vida és una rutina, una len ta agonia. Sense crisis no hi ha mèrits.

És en la crisi on surt el millor de cadascú, perquè sense crisi tot vent és una carícia. Parlar de crisi és promoure-la i callar en la crisi és exaltar el conformisme. En lloc d'això treballem dur. Acabem d'una vegada amb l'única crisi amenaçadora que és la traqgèdia de no voler lluoitar per a superar-la.

Albert Einstein (1879 - 1955)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Podeu agafar imatges del meu blog, esmentant d'on les heu tret i mantenint el nom.

Protected by Copyscape Plagiarism Scanner

Quant fa que col·lecciono moments - des del 13 de maig 2007

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Regal de l'Anton.

Regal  de l'Anton.
Gràcies

Centenari Màrius Torres

Centenari Màrius Torres
30 d'agost 2010

Joc de El gabinet del Doctor Caligari