divendres, 31 de juliol de 2009

Esperança, força, màgia

Imatge de Sauce

M'afegeixo a la lluita personal
d'uns amics.

Tenen la força
troben la màgia
i construeixen espases de llum
per a lluitar contra la fosca.

En aquest a nit d'espera,
penso en vosaltres.

5 comentaris:

 1. Te prometo que las palabras que decís tanto tú como estos amigos llegan de verdad porque cada día me resulta más difícil permanecer despierta.
  Ayer ya fue duro ver tanta destrucción,pero hoy es doloroso todo.No sé si os referís a eso,pero yo necesito interpretarlo así,¡es tan desolador no poder salir a trabajar o estar en casa sin jugarse la vida!.Gracias,Carme,por tu empuje.Besos

  ResponElimina
 2. El pal de la barca de la foto de Sauce, en el teu dibuix m'ha recordat l'espasa de llum de la guerra de les galàxies.

  Després he mirat el link de Wizard, i igual que la Tere ho he relacionat amb els atemptats...
  Si aquestes espases de llum fossin prou màgiques per tirar el temps enrera i aturar destruccions i en general tota la violència...

  ResponElimina
 3. Si amb un crit ben fortes pogués canviar tot, segurament que ja l'hauríem donat, però... el crit no serveix per a res o per poc.
  Jo hi he posat una finestra, un gat, una reixa, una tela, una persiana, i la llum no desitjada torna i torna, i torna.Anton.

  ResponElimina
 4. Te quedó precioso, Carme, y tus mensajes conmueven. Reflejo de la lucha personal y empuje y apoyo de las personas que lo rodean. Ayudemos a empujar esas pequeñas barcas de lucha, que salgan a flote con la escucha y la esperanza compartidas.
  un abrazo.

  ResponElimina
 5. Tere, en la vida como tu sabes muy bien, hay distintos frentes de lucha. A veces demasiados. Se necesita incluso poner un poco de magia para salir adelante. Admiro a estos jóvenes magos com sus luchas personales y intransferibles.


  Khalina, que bé ens anirien les espases de llum, màgiques!

  Anton, llegeixo les teves paraules sàvies... quanta raó tens!

  Sauce, gracias por prestarme tu fotgrafía. A menudo compartir y acompañar en esta lucha y esta esperanza es todo lo que podemos hacer... no podria dejar de hacerlo. Un abrazo.

  ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Podeu agafar imatges del meu blog, esmentant d'on les heu tret i mantenint el nom.

Quant fa que col·lecciono moments - des del 13 de maig 2007

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Regal de l'Anton.

Regal de l'Anton.
Gràcies

Centenari Màrius Torres

Centenari Màrius Torres
30 d'agost 2010

Joc de El gabinet del Doctor Caligari