dijous, 31 de març de 2011

SALVEM ACCIÓ CULTURAL DEL PAÍS VALENCIÀ

NO PODEM DEIXAR  QUE  ENSORRIN  ACPV!!!!
ÒMNIUM CULTURAL  HA FET TAMBÉ LA CRIDA ALS  SEUS  SOCIS I SIMPATITZANTS  I AIXÒ  ÉS  BO.  POSSIBLEMENT MOLTA GENT  RESPONGUI A ÒMNIUM. AVUI, PERDUDA  LA FE ENS ELS  POLÍTICS,  EM SEMBLA QUE NOMÉS  ÒMNIUM CULTURAL,  COM ACCIÓ CULTURAL AL PAÍS  VALENCIÀ LLUITEN   PER LA LLENGUA I PEL PAÍS.
AJUDA'NS A FER FRONT A LES MULTES
Com ja sabreu, Acció Cultural del País Valencià no ha pogut pagar la multa de 600.000 euros que li va imposar el Govern valencià per no tallar les emissions de TV3 al País Valencià dins del termini de pagament voluntari. Per això, a partir d'ara ha de suportar un recàrrec sobre aquest import que suposarà haver de pagar al voltant de 800.000 euros en un termini aproximat de 50 dies, quantitat que una entitat sense ànim de lucre com la nostra no pot assumir.


És per això que necessitem el vostre ajut, ja que el temps se'ns acaba, i si no fem front al pagament s’iniciaria un procés d’embargament dels nostres comptes corrents i béns mobles i immobles.


Us demanem, doncs, el vostre suport econòmic. Ens podeu ajudar de tres maneres:


1. Agafant bons d'ajut (hi ha de 5, 10, 20, 30 i 50 euros, i podeu agafar-ne tants com vulgueu) a qualsevol Casal d'ACPV o a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, OCCC (C/Sant Ferran, 12) de València, per a repartir-los i vendre’ls entre els vostres familiars i amistats.


2. Podeu fer una donació mitjançant un ingrés als comptes: - 2100 0700 12 0200294927 - 2077 0001 27 3103581289


3. Podeu explicar-ho als familiars i amistats perquè col·laboren en la venda de bons i en fer que més persones participen en la recollida d'aportacions per a fer front a les multes.


Si voleu més informació, podeu simplement contestar al correu comunicacio@acpv.cat o telefonar al vostre Casal o a l’OCCC (96 315 77 99 ext 209)


Font: http://www.acpv.net/siatv3/ajudes.html

10 comentaris:

 1. Està complicadeta la cosa. Però no hi ha res a fer davant d'aquest desgavell?

  I ara el PP reclama que Telemadrid no es veu a Castella. Si és que són uns cínics.

  ResponElimina
 2. S'ha de donar tot el suport possible a entitats com l'ACPV i l'ÒMNIUM, com molt bé dius sembla que són els únics que de veritat intenten fer alguna cosa mentre des de la classe política no paren de decebre'ns.

  ResponElimina
 3. i ahir aquests dels pp van tenir la barra de dir "en que país democrático vivimos?" perque TeleMadrid no es pot veure a Castilla... seran hipócrites!!! Sort que no sé qui del govern li va respondre que abans de parlar veiés què feia el seu company de partit a València amb TV3

  ResponElimina
 4. Gràcies, Carme.
  Tot el suport que jo pugui.

  ResponElimina
 5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 6. Com diu El Porquet, aquests del PP són una colla de cínics. Tant de bo es pugui aconseguir aquests diners que fan falta!

  ResponElimina
 7. M'apunto l'apunt i et robo la imatge.

  ResponElimina
 8. Però no és súper injust pagar? Que no dic que ara no sigui la única solució, o no, no sé, però és que fan el què volen amb nosaltres! amb la gent! quin fantàstic personatge ha decidit aquest import de multa? i amb 50 dies!!

  ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Podeu agafar imatges del meu blog, esmentant d'on les heu tret i mantenint el nom.

Quant fa que col·lecciono moments - des del 13 de maig 2007

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Regal de l'Anton.

Regal de l'Anton.
Gràcies

Centenari Màrius Torres

Centenari Màrius Torres
30 d'agost 2010

Joc de El gabinet del Doctor Caligari