diumenge, 29 de novembre del 2009

Aportació als Contes divers




Aportació  als contes divers

LA ROBA ENFADADA

La Victòria sempre rondinava per vestir-se. La mare li deixava la roba preparada, perquè no hagués de preocupar-se de triar o bé a l'inrevés, li deixava triar el que ella volia, i sempre la Victòria acabava plorant, la roba escampada i la mare enfadada donant-li pressa. Cada dia igual.
La seva roba: els jerseis, les calces, els pantalons, les samarretes i fins i tot alguna sabata, estaven tan tips de les rebequeries que van posar-se d'acord per acabar-les. Quan la Victòria va rebutjar la primera samarreta i la va tirar per terra, li va sortir volant per la finestra... darrere van seguir, pantalons, faldilles, bufandes... la Víctòria es va espantar, despullada intentava retenir alguna de les seves robes, en va.
Va pescar l'últim vestit penjat a l'armari i se'l va posar sense deixar-lo escapar. Va anar a l'escola a mig vestir... quan va tornar,  la  roba  també  havia tornat  i  l'armari estava ple i ben endreçat. 

7 comentaris:

  1. Carme et felicito pel conte i per la metàfora... I si fos possible que el final d'aquest conte s'apliques a moltes cases, quantes mares agraïdes...

    Una abraçada de conte...
    onatge

    ResponElimina
  2. Sempre participo als contes divers, i molt poques vegades els porto fins aquí, però ara abans d'anar a dormir i obrir o tancar la cremallera de la nit, se m'ha acudit posar- breument, demà al matí ja n'hi haurà un altre.

    No havia escrit mai, mai, contes per a nens, fins ara amb els contes divers i tots els que se m'acudeixen són com amb intencions educatives... bones o dolentes em surten així.

    Gràcies per ser-hi, sempre tant a prop. Bona nit, onatge.

    ResponElimina
  3. Ja es veu que és per nens, que en fa de temps que no veig un armari ben endreçat...

    ResponElimina
  4. M'encanta!! :-)) S'hauria d'explicar a totes les cases, a totes les escoles jejeje potser alguns/unes n'aprendrien :-))

    ResponElimina
  5. uoooo!!!! Aquest conte sí que és diver! :D Una roba molt sensata! Ben fet!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Podeu agafar imatges del meu blog, esmentant d'on les heu tret i mantenint el nom.

Protected by Copyscape Plagiarism Scanner

Quant fa que col·lecciono moments - des del 13 de maig 2007

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Regal de l'Anton.

Regal  de l'Anton.
Gràcies

Centenari Màrius Torres

Centenari Màrius Torres
30 d'agost 2010

Joc de El gabinet del Doctor Caligari