dimecres, 29 de juny del 2011

Regals, sargantanes i camamilla


No fa  pas  gaire temps  que  us  parlava  dels carters  i de  la  seva  feina  algun cop  il·lusionadora i   sorprenent,  quan deixen  paquetets  inesperats i somriures.  Ara,  deixaré  de banda  els carters  i  em centraré  més  aviat   en Les  conseqüències  del blog  i  sobretot en les  conseqüències dels  comentaris  als  blogs  i dels  intercanvis.  A mi m'agrada molt  el  Paper   i  quan vaig  veure  els  posts  del  Garbi24 i la Sargantana  que he enllaçat  més  amunt,  segur  que vaig  fer comentaris  entusiastes.

L'estimada  sargantaneta,  em va  demanar l'adreça  de casa  meva  per  enviar-me  una mostra  del paper  màgic.  Un paper  on hi germina  la camamilla.  I  jo que  m'imaginava  rebre  una  tarja,  de  paper i  resulta  que  semblava  que  havien passat  els  reis.   Ja  veieu  a la foto  tot  el que  contenia  el paquetet.   Petits  blogs  de  notes,  de paper  amb  llavors de camamilla,  una tarja  i una llibreta  preciosa  (que no faré  germinar  de moment  perquè  em  sap greu  desmuntar-la).   Fins  i tot  un sabó.  Per  què  un sabó  delicadament perfumadíssim?  Doncs  per què  vaig    deixar  un altre comentari  prou  entusiasta  a  un altre  post    sobre  sabons.  Comentaris  amb  regal!  Les  conseqüències  del  blog!  Somriures  a  dojo!

I  jo també  us deixo  que m'he  d'anar  a dutxar!

13 comentaris:

  1. Ostres estic per fer algun comentari en algun lloc explicant com m'agraden els bitllets de 500 euros, a veure si cola, hehehe. És que hi ha gent maca per aquí, ja es veu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahahaha XEXU, ja no veuràs aquest comentari, però és que he saltat de ca la CARME... i bé, que m'ha fet gràcia!!
      Ei, que a mi els bitllets de 50 ja m'agraden!! :-DDD

      Elimina
  2. Gaudeix-ne, Carme!!! No ens premien els comentaris cada dia.
    M'agrada la teva il-lusió.
    Petons!

    ResponElimina
  3. Aquesta Sargantana és una persona molt entranyable i detallista, no m'estranya que t'hagi fet aquest regal.
    Crec que aquests papers de llavors els promociona un impressor de Figueres i espero que aquest sabó faci escumes de colors, tan oloroses com les escumes del Bulli ...

    Bon dia Carme.

    ResponElimina
  4. Hi ha gent maquíssima per aquí... Quin regal més bonic, i no ho dc per les coses materials, sinó pel detall i per la bona entesa que pots tenir amb la gent dels blogs. Si ja ho dic jo que som com una familieta!
    Que tinguis molt bon dia, guapa!

    ResponElimina
  5. El millor dels blogs: les persones, sense cap dubte :)

    ResponElimina
  6. Darrera dels blogs hi ha generositat i persones molt entranyables!
    Ara, disfruta'ls!

    ResponElimina
  7. La natura ens permet fer regals simpàtics com aquest...que en gaudeixis molt.
    M. Roser

    ResponElimina
  8. ai que ja et veig com jo ....plantant papers a la terrassa i regant-los cada dia.......xissssttt que no et vegin.
    Uns molt bons regals, que omplen molt i diuen molt de les persones

    ResponElimina
  9. Ooooh, quina il·lusió no Carme? Sembla increïble a vegades que el món dels blogs pugui ocasionar aquestes històries tan precioses.

    Un potxó a les dues, Carme i Sargantana!

    ResponElimina
  10. La veritat és que fa molta il·lusió. A mi m'ho han fet en 2 ocasions (2 blocaires, també per algun comentari que els vaig deixar en algun post) i, com que no t'ho esperes, és entranyable, sobretot perquè és un regal que es fa no perquè "toca", perquè és no sé quin dia i em sent obligat, no, ho faig perquè m'abelleix, aquest és l'encant...

    ResponElimina
  11. XeXu, diu la sargantana, (que no ha pogut deixar cap comentari i m'ho ha dit per mail) que no desesperis, que l'Editorial on treballa encara no fan bitllets d'aquests, però que tampoc han pres cap decisió en ferm de no fer-los mai... je, je, je... home, XeXu, has de reconèixer que d'aquests no se'n veuen gaires, tens gustos una mica especials, eh?

    Pilar, i tant que no! No es premien cada dia no! Com em deia la sargantana al mail , som com mainada, però això vol dir que mantenim la il·lusió!

    Una olor, boníssima, Pere! la sargantana és una persona molt dolça, fins i tot a distància.

    Guspira, ja saps que m'agrada molt això de la familieta, sempre que ho dius em sento la mar de bé. Li he explicat a la sargantana, per si no ho havia llegit.

    Persones genials, Clídice!

    Doncs, sí, Fanalet, tantes persones maques! I entranyables... doncs potser sí que em torni anar a dutxar... je, je, je...

    Gràcies, M Roser, en gaudeixo, ja ho veus, com una nena petita!

    Garbí, je, je, je... que no em vegin regant papers o ens tanquen a tots ...

    Molta il·lusió, porquet... no pots imaginar la quantitat d'històries divertides, precioses, casuals, entranyables que tinc amb els 4 anys de blog... un munt!

    A mi també m'ha passat altres cops i el millor de tot és que sempre és igual de sorprenent i igual d'encantador. No es gasta!

    ResponElimina
  12. Ostres, que xulo rebre regals així!! Sempre he trobat maco rebre coses per correu. En el meu cas, solen ser postals de viatges, però fan molta il·lusió igualment!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Podeu agafar imatges del meu blog, esmentant d'on les heu tret i mantenint el nom.

Protected by Copyscape Plagiarism Scanner

Quant fa que col·lecciono moments - des del 13 de maig 2007

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Regal de l'Anton.

Regal  de l'Anton.
Gràcies

Centenari Màrius Torres

Centenari Màrius Torres
30 d'agost 2010

Joc de El gabinet del Doctor Caligari