diumenge, 4 de setembre del 2011

10... i 11: FIGUERES, LA NUIT!

L'estiu  encara  em va  regalar  un  altre  dia  molt  bonic.  Un dinar  d'amics,  una xerrada  d'hores  de durada,  pausada,  interessant,  tranquil·la.

I  a la nit  vam ser  a Figueres.   Quin ambient  a Figueres!  El carrer  era  una  festa.  Donava  gust  de voltar, malgrat  la  pluja  o plugim  que anava i venia.

Vam anar  a  escoltar  la Sílvia Pérez  Cruz  acompanyada pel  Toti Soler.   Van interpretar  cançons  molt  variades  i diferents,  des del  Bésame  mucho,  fins  a  He  mirat  aquesta  terra.

Em va encantar,  tot:  la Sílvia,  la seva veu,  les  seves  versions,  la seva  manera  de cantar,  la seva  dolcesa,  la seva  proximitat,  la seva  expressivitat,  la  potencia  de  les  emocions  que transmet,  la complicitat  amb  el Toti,  la  guitarra d'en Toti,   la cançó  que van cantar tots  dos.  Tot!  Va  ser  un concert  genial!

 
En sortir  del teatre  Jardí,    en plena  Rambla,  a   la una  de la matinada  Antònia  Font.  No  els  havia sentit mai en directe. Ens  hi vam quedar  una  bona estona.  Rejovenits  entre  gent  tant  jove.  També  em van encantar.  M'ho vaig  passar  molt bé.

16 comentaris:

  1. Caram! Així que vas poder veure AF? Me n'alegro. He de dir que el directe no és el seu fort, els concerts (i t'ho dic jo que n'he vist mooooolts) són tots iguals i te'ls acabes fent tu, gaudint de la música amb els ulls tancats i el cor obert. Ells no són massa expressius, però la música parla per si sola. Si res no canvia, molta aviat els tornaré a veure. Però molt aviat, eh!

    ResponElimina
  2. ostres Carme! m'encanten tots dos! la Sílvia P. és formidable.. i molt propera quan és a l'escenari, amb el Toti no l'he vista mai, però quan era de les Migues sí i va ser formidable! i els Antònia F. .. fantàstics, caram quina nit de sort la vostra, i a més a Figueres amb la tramuntaneta...
    per a mi no hi ha res comparable a música a la fresca una nit d'estiu!!!

    ah! enhorabona pels canvis, m'agraden els colors la foto.. setembre sempre tan innovador..

    ResponElimina
  3. Et juro que ahir, a casa, vam estar discutint durant un parell d'hores si anàvem a veure els Antònia Font o si no hi anàvem. Al final va quedar en res perquè jo estic a Palamós i anar a un concert a Figueres a la 1h fa una mica de mandrota.

    Celebro que t'agradés!

    (de paraula de verificació m'ha sortit "gatasses" jaja)

    ResponElimina
  4. Bona companyonia. Inesborrables vivències. Bonic i suau canvi el del teu blog.
    Un somriure i un petó, col-leccionista.

    ResponElimina
  5. Veus...has de venir més per terres gironines, que som la pera.....

    ResponElimina
  6. Xexu, cal que et digui que ja vaig pensar en tu i em com t'agradava AF? :) Que els gaudeixis molt i molt un cop més!

    lolita, jo no havia vist mai ni a la Sílvia ni a AF i m'ho vaig pasar molt bé. Al Toti si l'havia vist i de molt a prop, fa molts anys quan acompanyava l'Ovidi.

    Marcel, he de reconèixer que des de Vilopriu ens queda més a prop! Però va valer la pena! M'agraden les coincidències! :)

    Ben tornada, Pilar, gràcies! Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Garbí, i tant que sí!
    Quin bon rotllo! Sou la pera!

    ResponElimina
  8. Oh, té bona pinta, aquesta nit que vas passar! A Figueres només hi he estat un cop, però ho recordo bonic. Potser ja seria hora de tornar-hi. I que bé, que veiessis Antònia Font! Jo els he vist algun cop aquest estiu i també n'he gaudit. Diria que avui toquen a prop de casa, a Sant Quirze... però amb tots els preparatius que tinc pendents no crec que hi vagi!

    ResponElimina
  9. Sílvia P.C. té una veu meravellosa i un estil preciós. No l'he vista mai en directe però l'he escoltada sempre que he pogut des que la vaig descobrir.

    ResponElimina
  10. Ospa! La Sílvia i el Toti!!!
    Una combinació, de ben segur genial!
    La Silvia ja fa un temps que la sento. En Toti més. També de quan acompanyava a l'Ovidi.
    Qué bé. Ja m'hauria agradat ser-hi. Algun any he pujat per Figueres quan fan aquests concerts. Està però que molt bé
    Una abraçada

    PS: Veig que has redecorat el blog... T'ha quedat molt bonic. M'agrada aquest verd de fons :o)

    ResponElimina
  11. La Sílvia Pérez Cruz té una veu preciosa, però el millor com dius, és com ho viu, el sentiment que hi posa. Jo mai l'he vista en directe, però realment simplement escolant-la per la tele ja transmet moltíssim. I a més a totes les entrevistes que li han fet, se la veu una noia tan dolça i bonica. Quina sort que la sentissis en directe, segur que va ser molt especial!

    ResponElimina
  12. Aquesta nit actuen els Antonia Font a Sant Quirze (que estem de Festa major), si no tinc massa mandra m'hi acostaré.

    ResponElimina
  13. Hola Carme, veig que t'ho has passat
    molt bé aquestes vacances, me n'alegro...
    Quina delicia poder escoltar la Silvia Pérez, té una veu tan dolça i tan especial...a mi és la cantant femenina que més m'agrada, però mai l'he poguda sentir en directe...
    Petons,
    M. Roser

    ResponElimina
  14. Yáiza, vaig veure molt més la festa que no ps Figueres, (que ja conec força, per altra banda) però va estar bé, de veritat que sí i avui que ja sóc al Vallés AF diu que també hi són! Jo també sóc a prop!

    Noves Flors, em va agradar molt, realment! Com canta i com es belluga fins i tot!

    Genial de veritat, Miquel! Gràcies!

    Boníssima, Elfree!

    Barcelona, sí que va ser especial, sí. És molt jove, té 28 anys però ho sembla encara més, té una ingenuïtat, quan parla, que enamora de veritat! Quan canta per això la ingenuïtat desapareix i apareixen la intensitat i les emocions.

    Ja ens ho explicaràs, Carme!

    Mª Roser, gràcies maca, sí ha estat un estiu bonic i tranquil, però amb unes activitats que li han donat una mica de marxeta.

    ResponElimina
  15. T'has fet molt rica, Carme, de tants instants que han valgut la pena viure, aquest estiu. Aguarda'ls ben endins, que ningú pugui robar-te'ls!
    Una abraçada!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Podeu agafar imatges del meu blog, esmentant d'on les heu tret i mantenint el nom.

Protected by Copyscape Plagiarism Scanner

Quant fa que col·lecciono moments - des del 13 de maig 2007

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Regal de l'Anton.

Regal  de l'Anton.
Gràcies

Centenari Màrius Torres

Centenari Màrius Torres
30 d'agost 2010

Joc de El gabinet del Doctor Caligari