dimarts, 30 de desembre del 2014

Col·lecció de moments: Llibres 2014

Col·lecció de moments: Llibres 2014: El laberint de la felicitat de l'Àlex Rovira i en Francesc Miralles La nostalgie heureuse d'Amélie Nothomb Una màquina per ...

9 comentaris:

  1. llegits coincidim amb quatre o cinc, amb ganes de llegir-los uns quants més :)

    ResponElimina
  2. Vinc a comentar aquí després de visitar l'enllaç. Primerament, enhorabona perquè la llista és impressionant, quina quantitat de llibres! Però molts d'ells, com ja suposaràs, no els llegiré segur... Només coincidim en quatre, i dos són de Murakami, hehehe. Ja sabem que tenim aquest punt en comú, perquè en general no compartim massa els gustos, però és genial veure que estàs en una forma excel·lent pel que fa a lectures. Que no pari la festa, molt bon any nou i bones lectures noves.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prou que sé quins quatre són. T'he de dir que em vas fer venir ganes de llegir El retrat de Dorian Grey, havia vist la peli feia un munt d'anys i em venia de gust llegir Oscar Wilde de prop, perquè sempre m'han encantat els seus aforismes. I és cert que no conpartim gustos... I encara em sembla ben curiós que coincidim tan apassionadament amb Murakami.. He, he, he.

      Elimina
  3. Hem coincidit en dos llegits aquest mateix any. Tinc pendent el d'en Pep Coll, què tal La terapeuta, el vaig veure a la biblioteca però no em vaig decidir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El del Pep Coll és molt bo. Se m'ha fet dur saber que és una história real i que l'espècie humana sigui tan... No sé... Mala bèstia

      La Terapeuta, no sé què dir-te... És distret, peró no m'ha agradat gaire. Potser que com a terapeuta he estat molt crítica, el cas és que l'he trobat bastant fora de lloc, aquesta història.

      Elimina
    2. Gràcies Carme, descarto el de La terapeura.

      Que tinguis una bona entrada d'any.

      Elimina
  4. Ja veig que no us atraparé mai amb la lectura......Encara que em guanyis en lectura, deixa`t atrapar per desitjar-te un bon any 2015 ple de lletres (de les que no són del banc)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Joan... Ple de lletres, sí, ja m'hi apunto... :)

      Elimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Podeu agafar imatges del meu blog, esmentant d'on les heu tret i mantenint el nom.

Protected by Copyscape Plagiarism Scanner

Quant fa que col·lecciono moments - des del 13 de maig 2007

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Regal de l'Anton.

Regal  de l'Anton.
Gràcies

Centenari Màrius Torres

Centenari Màrius Torres
30 d'agost 2010

Joc de El gabinet del Doctor Caligari